06 - 49 09 88 88 info@beerens.nu

Over Beerens

Beerens autoschade heeft sinds januari 2005 zich een goede plaats weten te verwerven binnen Oosterhout. Voor een aantal bekende garage bedrijven in de buurt doen wij al het schadeherstelwerk. Maar ook voor de particuliere klant zijn wij een goede partner. Sinds ons prille begin zijn we als reparateur geaccepteerd voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

Aangezien wij hoge kortingen krijgen op onze onderdelen laten we u daar van meeprofiteren. Ook kunnen we in veel gevallen aan zeer goede gebruikte delen komen. Dit zijn de delen van demontageauto’s die na een aanrijding gebruikt worden voor de onderdelen. En door de snelle onderdelenlevering kunnen wij veelal binnen 48 uur uw auto weer terug hebben.

 

Dus WA-verzekerd? Probeer het eens bij ons, in veel gevallen bespaart u tot wel 25%! En denk ook eens aan de lelijke radiator in uw huis, of de binnendeuren, rolluiken, keukens en zelfs misschien wel uw eettafel.

Bekijk onze showroom en werkplaats via het 360 graden filmpje.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over ons bedrijf, onze werkwijze of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.