06 - 49 09 88 88 info@beerens.nu

Autoschade, en nu?

Het belangrijkste bij autoschade of een ongeval is om rustig te blijven. Blijf kalm en vul met alle partijen het Europees schadeformulier in. U kunt op werkdagen van 08:00 tot 17:00 contact opnemen met Autoschade Oosterhout. Zo kunnen wij u helpen bij het volledig verwerken en afronden van uw autoschade. Sla ons nummer op in uw contacten: 06 – 49 09 88 88.

Stap 1
Mocht er sprake zijn van letselschade of ernstige schade aan de auto, neem dan onmiddellijk contact op het de hulpdiensten (politie of ambulance). Het is erg belangrijk om kalm te blijven en foto’s te maken van het ongeval. Ook de schade goed fotograferen. Het inschakelen van hulpdiensten is niet verplicht bij kleine materiële schaden. Zorg in ieder geval voor een volledig ingevuld schadeformulier dat door beide partijen in alle volledigheid is ingevuld en ondertekend.

Stap 2
Zijn er mensen in de omgeving die het ongeval gezien hebben? Noteer hun naam en gegevens voor een eventuele getuigenis. Soms zijn er verschillende meningen in een aanrijding, waarbij getuigen een belangrijke rol kunnen spelen.

Stap 3
Is de schade dusdanig groot dat u niet meer verder kunt rijden met uw voertuig? Bel dan een sleepdienst. Vaak staat op uw groene kaart een alarmnummer van uw verzekeringsmaatschappij.

Stap 4
» Indien u casco verzekerd bent, meld de schade aan uw eigen verzekeraar.
» Indien u niet casco verzekerd bent, maar de andere partij is schuldig? Meld dan de schade bij de verzekeraar van de andere partij.
» In alle andere gevallen hoeft u de verzekeringsmaatschappij geen melding te geven. U zult zelf de kosten van de autoschade moeten betalen. Uiteraard kunt u hier voor bij Autoschade Oosterhout terecht.

Download het schadeformulier

europrees schadeformulier

Het is verstandig om altijd een schadeformulier in de auto te hebben. Een ongeval zit in een klein hoekje, zo ook in het verkeer. Download het schade formulier en bewaar deze op een handige plek in uw auto. Klik hier.

Direct offerte aanvragen?

Wilt u een offerte/informatie ontvangen over uw eigen schade? U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen.